Autobedrijf Beenders

Uw Peugeot Specialist

Onze diensten

APK-keuring

De jaarlijkse APK keuring is in het belang van niet alleen uw veiligheid, maar ook die van medeweggebruikers. Wij zijn RDW erkend waardoor wij bevoegd zijn uw auto te keuren. Dit kan in combinatie met de periodieke onderhoudsbeurt. Noodzakelijke reparaties en bijkomende kosten worden altijd vooraf besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bandenservice

Banden dragen bij aan optimaal rijcomfort en veiligheid. Wij kunnen zorgen voor de band die aan uw verwachtingen voldoet, afhankelijk van het seizoen. Het wisselen van banden, uitlijnen en opslag behoort tot onze diensten. Oude banden worden milieuvriendelijk afgevoerd.

Aircoservice

Voor een optimale werking van uw airco is het belangrijk deze goed te onderhouden. Ook voor uw gezondheid is het aan te raden uw airco elke 2 jaar te laten reinigen. Onze garage is voorzien van Johnson apparatuur waarmee we uw airco kunnen controleren, reinigen, leegzuigen, vacumeren en opnieuw vullen.

Uitlezen

Technische storingen kunnen worden uitgelezen met behulp van uitleesapparatuur. Wij zijn in het bezit van gespecialiseerde Peugeot uitleesapparatuur waardoor wij ook dealer gerelateerde service kunnen verlenen, zoals bijvoorbeeld sleutels inlezen.

Schades

Een goede schadeafhandeling kan u veel kopzorgen besparen. Meestal bent u niet verplicht uw schade te laten repareren bij het bedrijf dat uw verzekeringsmaatschappij aandraagt. Wij zorgen voor een accurate schadeafhandeling waaronder schade-expertise en reparatie.